مراقبت: کاملیا به نور متوسط ، حرارت معمولی، آبیاری متوسط تا زیاد، رطوبت 70 تا 90درصد و خاک اسیدی احتیاج دارد.
کود: کود مورد نیاز این گیاه را می توان به مقدار 2 گرم سولفات آمونیوم و 2 گرم کود معمولی در یک لیتر، هر دو هفته یکبار از بهمن تا مرداد، مورد استفاده قرار داد.
خاک: مخلوطی از سه قسمت خاک جنگلی و یک قسمت ماسه برای پرورش کاملیا متناسب است.
ازدیاد: برای تکثیر این گیاه می توانید از ساقه های نیمه چوبی یکساله قلمه های انتهایی یا ساقه ای ، تهیه کنید و در پودر هورمون ریشه زایی فرو برده و در گلدان محتوی کمپوست مخصوص بذر قلمه بکارید . روی قلمه ها را با کیسه پلاستیکی شفاف بپوشانید و خاک را مرطوب نگه دارید. بعد از ریشه دهی کامل، قلمه ها را به گلدان های بزرگتر حاوی کمپوست گلدانی منتقل کنید.
عوارض و درمان: گلهای کمرنگ و شفاف می تواند ناشی از مواد براق کننده شیمیایی باشد. گروهی از حشرات آفت لکه های دیسک مانند روی برگها ایجاد می کننند. اگر هفته ای یکبار با سم حشره کش نفوذی گیاه را سمپاشی کنید علایم بر طرف می شود. در صورتی که برگهای گیاه ناگهان خشک شوند، احتمال بدهید صدمه مربوط به اشعه مستقیم آفتاب است. آبیاری بیش از حد باعث زردی برگها و سقوط آنها می شود آب آبیاری کاملیا باید حتی الامکان بدون املاح سنگین به خصوص کلسیم باشد، در غیر این صورت و یا در صورت کمبود آهن ممکن است غنچه ها بدون اینکه باز شوند سقوط نمایند و یا برگها سبز کمرنگ بشوند برگهای ریز گیاه، بدون هیچ اثری از غنچه و گل، حاکی ازکمبود موادغذایی است.
برگهای گرد آلود را با دستمال نرم تمیز کنید. از مواد براق کننده شیمیایی، برای این منظور، فقط ماهی یکبار استفاده کنید. ضمنا مواظب باشید گلها از این مواد براق کننده در امان باشند ریزش برگها در زمستان طبیعی است. نگران گلدان کاملیای خود نباشید.